Detingut per atracar una fleca de Girona brandant una pistola a la dependenta

Després de sostreure la recaptació va ordenar la treballadora que es tanqués dins amb clau

Els Mossos d’Esquadra van detenir, el dia 24 de juny, un home de 47 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Girona, com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb violència i intimidació.

A primera hora del matí del mateix 24 de juny, els Mossos van rebre l’avís d’adreçar-se fins un forn de pa situat a l’Avinguda Sant Narcís de la ciutat, ja que un home acabava de cometre un atracament.

La dependenta va alertar als policies que un home, amb una gorra i unes ulleres de sol, havia entrat a l’establiment, havia esgrimit una arma de foc posant-la al cim del mostrador per intimidar-la i exigir-li que li donés tots els diners de la caixa enregistradora.

Després de sostreure la recaptació, li va exigir que es tanqués amb clau dins la fleca i que no sortís. Tot seguit,  va fugir en direcció el centre de Girona.

Amb la investigació oberta i la descripció de l’autor facilitada per la víctima, els mossos van iniciar una recerca per la zona. El mateix dia el van aconseguir localitzar i detenir al passeig Ramon Berenguer.

Durant l’entrada i perquisició al domicili del detingut, es van localitzar dues armes simulades de projectils  i la gorra i les ulleres de sol que es va posar per amagar la seva identitat per cometre el robatori. El detingut, a qui no li consten antecedents, va passar a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Girona el passat 26 de juny, qui en va decretar la seva llibertat amb càrrecs.