Els Mossos investiguen l'aparició d'una bala en una planta de la Clínica Girona

La policia intenta esbrinar com hi ha arribat malgrat una finestra té dos forats

Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació després de localitzar un projectil de bala en una planta de la Clínica Girona.

Els fets haurien passat aquest dimecres al vespre, tot i que la bala no s'ha trobat fins avui. Segons fonts consultades va ser una treballadora del centre qui va donar l'avís cap a les onze de la nit després d'escoltar uns soroll a la sala on es trobava i de notar alguna cosa a tocar de l'orella.

Tot i que només se n'ha localitzat un, en una finestra de la sala hi han aparegut dos forats.

Segon cas en dues setmanes

La intromissió d'una bala perduda en un edifici ja s'ha donat a Girona en dues ocasions al llarg de les darreres dues setmanes. El dijous 17 de juny una veïna del barri de Mas Ramada a Girona va resultar ferida mentre dormia d'un tret de bala que va penetrar la finestra del seu domicili.

La dona va advertir als Mossos d'Esquadra que creia un petard havia entrat dins de casa seva. Els agents, acompanyats també per la Policia Municipal, van poder observar en arribar que es tractava d'una bala perduda que havia impactat contra la persiana, el vidre i la tela mosquitera, travessant-los i ferint el tors de la dona provocant-li un tall.

Des de la Unitat d'Investigació de la comissaria de Girona ja estudien el possible origen del tret en una zona on l'Associació de Veïns comenta que no es tractaria d'un fet aïllat. Amb tot, expliquen com algunes persones aprofiten la revetlla de Sant Joan i la seva proximitat per a fer ostentació d'armes de foc i disparar-les per camuflar el soroll dels trets amb els petards.

L'entitat ha reclamat a la Policia Municipal més controls i vigilància al barri temerosos que la situació pugui anar a més i tingui lloc una desgràcia.