Rubi: 'Veig a tothom molt bé anímicament i amb la confiança de guanyar'

L'entrenador del Girona confia en els jugadors que té a disposició malgrat les baixes

'Rubi' ha restat importància a les lesions que arrossega l'equip i s'ha mostrat molt confiat amb les diferents situacions tàctiques que pot presentar demà: "Ens adaptarem a les baixes i situacions adverses". L'entrenador també ha insistit en el gran treball que porta realitzant l'equip dia a dia, i afirma que els seus jugadors "treballen fort per poder competir cada partit". No obstant, el tècnic veu el camp de l'Alcorcón "molt agressiu i difícil", ja que els locals porten una gran ratxa guanyadora a l'estadi Santo Domingo.

Pel que fa a la variant tàctica que es presentava en forma de lesions i sobretot a causa de les últimes sancions a Marcos Tébar i Luso Delgado, el principal problema pel dissabte es troba al pivot defensiu. Tot i les diferents opcions que es planteja, amb els recanvis naturals de Kitoko, Pere Pons i Eloi o fins i tot la possible reconversió de central a mig centre de tall defensiu de Chus Herrero, 'Rubi' no ha volgut donar masses pistes i ha expressat que "poden jugar els 4, perquè són grans futbolistes" i que "demà prendré la decisió més correcta".  

Referent al rival, un Alcorcón molt solvent que ha convertit del seu estadi en un fortí al no haver perdut cap dels últims sis partits com a locals, el tècnic català ha recalcat que "de l'Alcorcón sovint només es parla de la seva agressivitat però també destaca la seva qualitat, amb un conjunt que manté una continuïtat els últims anys i que manté la seva idea de joc" alhora que "cada any dóna un plus més i és més fort a casa".  L'útlim equip en obtenir la victòria davant el conjunt madrileny en temporada regular va ser un altre equip català, el Nàstic de Tarragona.

Amb tot, els gironins es disposaran demà a batre un equip amb grans expectatives aquesta temporada i ,sobretot, un rival directe en la zona de playoff.