Els periodistes premien el director territorial d'Interior i castiguen Pia Bosch (PSC)

El gremi reconeix també la tasca del torneig de futbol MIC, les capçaleres de la premsa comarcal i la periodista Pepa Bois a títol pòstum

En la categoria de Mosca Borda, estaven nominats, a banda de Pia Bosch, el director dels serveis territorials d'Ensenyament, Albert Bayot, el cap de premsa de l'Ajuntament de Girona, Oriol Cases, i el cap de premsa del Festival de la Porta Ferrada, Francesc Xavier Sánchez. La cap de l'oposició, del PSC, no ha pogut assistir a l'entrega i ha enviat un vídeo.

A la Mosca Grossa hi optaven la responsable de premsa del festival de Peralada, Ruth Abuín, el director dels serveis territorials d'Interior, Albert Ballesta, la Mesa d'Entitats per la Participació Ciutadana de Girona i l'alcalde de Llagostera, Fermí Santamaria. Finalment, però, el guardó ha anat a parar a mans de Ballesta.

L'acte d'entrega s'ha fet al Centre Cívic de Sant Narcís. Durant la trobada dels periodistes gironins, també s'ha guardonat amb la Mosca de Sant Narcís el mundial de futbol de futbol base, el MIC, per la projecció que fa de les comarques gironines. La Mosca del Col·legi, que reconeix la trajectòria de persones o mitjans, s'ha atorgat a la periodista Pepa Bouis, que va morir a causa d'un càncer l'any passat i que va ser subdirectora de l'ACN entre el 2006 i el 2009, a banda de treballar a 'El Punt', 'El Diari de Girona' i ser corresponsal de 'El País'. També s'ha distingit les capçaleres de premsa comarcal de les comarques gironines, tant de caràcter setmanal com bisetmanal.