Enxampen in fraganti dos nois de 21 i 29 anys robant en un supermercat de Palafrugell

Els dos presumptes lladres portaven un unes malles modificades per amagar els productes

El noi duia uns pantalons texans modificats per tal de poder introduir, sense ser vist, objectes al seu interior.

L'altre home que es trobava al supermercat va marxar sense pagar res i va sortir en direcció contrària al seu company fins arribar a un vehicle. L'altre agent el va seguir fins al turisme, es va identificar com a policia i va identificar i escorcollar l'home i el vehicle, amb el suport d'una dotació de l'Àrea Bàsica Policial del Baix Empordà (La Bisbal).

Al registre es van localitzar unes malles interiors modificades carregades amb 14 unitats de desodorant, 22 unitats de crema i 29 parells de mitjons.

Els mossos van comprovar d'on provenien els objectes localitzats i van constatar que s'havien extret de dos supermercats de la zona. Els policies van detenir els dos homes com a presumptes autors d'un delicte de furt.

Els nois, Ilie Vasile N., de 29 anys i Claudiu Florin .I, de 21 anys, ambdós de nacionalitat romanesa, van ser detinguts com a presumptes autors d'un delicte de furt. Els detinguts, que tenen diversos antecedents per fets similars, van passar el dia 22 a disposició del Jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de la Bisbal d'Empordà, que en va decretar la seva llibertat amb càrrecs.