Saquegen una altra casa de la família de Jordi Comas a Platja d'Aro

Els lladres van robar diners i aparells electrònics a l'habitatge de la germana de l'empresari assassinat

Segons han confirmat els Mossos d'Esquadra, uns lladres van accedir a l'immoble de la germana de Jordi Comas el passat dijous a la tarda - entre les cinc i les set- i van emportar-se diversos objectes de valor tals com diners, telèfons mòbils, diversos 'Ipad' i altres aparells electrònics. Els lladres van accedir a la casa forçant la porta d'entrada de l'immoble que està situat al camí Vell de Calonge. La casa és propietat de la germana de l'empresari i actualment hi viuen els nebots de Comas.

En concret, va ser un dels nebots qui va descobrir el saqueig i va presentar la denúncia als Mossos d'Esquadra que ja estan investigant els fets i intenten localitzar els autors per veure si tenen algun Vincle amb els assalts - un dels quals frustrat- que va patir l'empresari mort. Des del passat dilluns, quan es va conèixer la notícia de la mort del president de la patronal gironina FOEG, els Mossos d'Esquadra van reforçar la vigilància i els controls a la Costa Brava i especialment a la zona de Platja d'Aro.

Assalt a un empresari de Roses

D'altra banda, aquest mateix dijous, dos encaputxats van assaltar, colpejar al cap i a l'ull i robar 3.000 euros d'un empresari a Roses tal i com ha avançat el 'Diari de Girona'. La víctima intentava accedir a casa seva pel garatge quan els lladres van sorprendre'l al garatge de casa seva, el van picar reiteradament i van fugir del lloc dels fets quan van aconseguir agafar el sobre on l'empresari duia els diners de la recaptació de la jornada de treball. L'home, és propietari de diverses fleques de Roses tals com Pa Fi, Sant Pau i la peixateria Neptú. La víctima va patir ferides lleus al cap i a un ull.