Un conductor begut envesteix la terrassa d'un restaurant ple de gent a Roses

El jove, veí de Castelló d'Empúries, triplicava la taxa màxima d'alcoholèmia

Un vehicle fora de control ha envestit aquest matí la terrassa d'un restaurant plena de gent a Roses (Alt Empordà) emportant-se per davant diversos clients que es trobaven a fora asseguts. Com a resultat de l'impacte, una persona ha resultat ferida lleu segons informa Vila de Roses.

Els fets han tingut lloc pels voltants de la una del migdia quan un turisme de la marca Mercedes i model A200 s'ha estampat contra les taules de la terrassa del restaruant Ca la Valèria després d'arrencar un arbre i diverses pilones de la vorera.

Alguns testimonis han explicat com han sentit aproximar-se el vehicle, que circulava a gran velocitat en contra direcció pel carrer Doctor Barraquer i ha girat posteriorment pel carrer Marià Benlliure, perdent el control i col·lidint amb els arbres, dues pilones i la terrassa de l'establiment. Els propietaris del restaurant han qualificat de "miracle" que ningú més resultés ferit ja que la terrassa estava "plena de comensals".

La persona ferida és una turista de nacionalitat belga i de 72 anys que estava dinant en aquells moments i ha rebut l'impacte d'un para-sol instal·lat a la terrassa. Una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) traslladada ha atès a la ferida juntament a una de les dues noies que viatjaven d'acompanyants en el cotxe accidentat.

El conductor, un jove de 30 anys i veí de Castelló d'Empúries (Alt Empordà), ha donat positiu en el test d'alcoholèmia triplicant la taxa màxima permesa i també circulava sense el permís de conduir. La Policia Local de Roses li ha obert diligències per un presumpte delicte contra la seguretat del trànsit per alcoholèmia amb resultat d'accident de trànsit.

Fins al lloc dels fets també s'hi ha desplaçat una dotació terrestre dels Bombers de la Generalitat per a netejar el carrer i la calçada.