Strubell: No ens podem refiar dels que volen fer de 'Braveheart'

López Tena diu que Navarro i Mas "haurien de tornar a P3" i adverteix que la independència és "l'única opció" per a Catalunya

"Per la Catalunya que matina, que és solidària, per les classes populars, no podem defallir ara", ha dit López Tena davant d'una sala de més de 400 persones, l'aforament més gran que ha reunit fins ara SI. El míting, el segon dels tres grans actes finals de campanya, s'ha fet a l'hotel Carlemany de Girona, on es va constituir el partit a les comarques gironines. López Tena ha deixat clar que "l'única opció" que li queda a Catalunya per "sobreviure com a poble" és la independència.

De la seva banda, Strubell ha lamentat que hi hagi una "Espanya putrefacta" d'un "coronel colpista que demana responsabilitats al nostre president", en referència a la informació apareguda a la premsa de Melilla sobre Antonio Tejero. A més, Strubell ha assegurat que "Solidaritat Catalana és el forn" que evitarà que "baixi el suflé" de la independència.

El cap de llista per Girona ha subratllat que aquestes eleccions eren "innecessàries" perquè s'han convocat per "motius partidistes", ja que ja hi havia una "majoria sobiranista al Parlament". "Això és la revolució que han estat esperant generacions i generacions de catalans, la declaració de l'estat independentista català", ha asseverat.