'Fem el toc', el nou podcast sobre els productes gastronòmics de l'Empordà

S'hi parla del vi, la cervesa artesana, el formatge, el foie o la mel, entre d'altres

Una empresa enfocada a la creació d'experiències gastronòmiques sensorials, 'La Gastronòmica', ha posat en marxa un nou podcast que té com a eix temàtic els productes alimentaris de l'Empordà. 'Fem el toc' consta de deu capítols i parla, entre d'altres, del vi, la cervesa artesana, el formatge, el foie o la mel. "Es combinen converses gastronòmiques amb territori", expliquen els impulsors de la proposta, Jaume Montanyà i Clara Antúnez.

Malgrat que l'expressió 'fer el toc' es refereix a sortir a prendre alguna cosa, detallen que va "més enllà" de la beguda, de manera que el que fa és "pedagogia" de diferents productes gastronòmics. La iniciativa compta amb la implicació de Ràdio Palamós, Locutors Catalans i Aigua de Vilajuïga.

"Volem explicar les històries que amaguen els productes perquè és la manera que el públic reconegui no només la seva qualitat i implicació, sinó també la riquesa i la diversitat agroalimentària de l'Empordà", asseguren els impulsors. Els capítols es publiquen cada divendres.