El Vívid clou amb més d’un miler de participants i una ocupació del 85%

Es van celebrar seixanta de les vuitanta activitats programades

El Vívid 2021, el festival de l'enoturisme de la Costa Brava, va poder dur a terme seixanta de les vuitanta activitats programades inicialment amb 1.211 participants i una ocupació mitjana del 85,2%. La vintena de propostes restants no es van poder celebrar davant la impossibilitat de reprogramar-les per la climatologia. En les edicions 2018 i 2019, les activitats del Vívid van enregistrar una ocupació mitjana del 80% i del 90%, respectivament, mentre que en el 2020, el festival no va poder-se celebrar per la covid-19.

35 de les propostes presencials organitzades van exhaurir les entrades, especialment els esmorzars gastronòmics entre vinyes, que pràcticament van vendre la totalitat de les entrades a cada sessió. D’altres van haver d’ampliar el nombre de sessions per atendre l’elevada demanda, com ara la nova ruta enogastronòmica de Figueres o la nova visita amb vins al monestir de Sant Pere de Rodes.

Pel que fa a la participació i afluència en les activitats enoturístiques virtuals programades excepcionalment amb motiu de la pandèmia, van registrar gran acceptació i la desena de propostes ofertes, com ara les visites guiades virtuals a espais patrimonials vinculats al vi al monestir de Sant Quirze de Colera i al castell de la Trinitat de Roses, el tast online en llengua de signes o els tallers per aprendre a elaborar vinagre o vermut, van tenir una bona acollida. En conjunt, les diferents propostes van registrar més de 6.000 visualitzacions.