Clàudia Cabero obre avui el nou festival 'A peu de Gavarres'

Les entrades tenen un preu simbòlic de dos euros

El nou festival de música del Baix Empordà 'A peu de Gavarres' arrenca avui amb l'actuació de la cantautora barcelonina Clàudia Cabero, a la plaça del Castell de Monells. Cabero obre un cicle de tres caps de setmana de concerts en què també hi actuaran el bateria d'Els Pets, Joan Reig, i el cantautor bisbalenc Miquel Abras.

Reig portarà les cançons del seu primer disc en solitari a la plaça de la Torre de Cruïlles el dissabte 5 de juny i Abras ho farà a la plaça de la República de Sant Sadurní de l'Heura el dia 12 de juny quan tancarà el festival. Les entrades tenen un preu de dos euros i els beneficis es destinaran a projectes musicals a les escoles dels tres municipis.

El promotor d''A peu de Gavarres', Roger Vidal, explica que volen acostar un entorn com el de les Gavarres també a través de la música. Malgrat que són tres pobles separats, Cruïlles, Monells i Sant Sadurní de l'Heura comparteixen ajuntament i bona part del massís que creua el Baix Empordà i el Gironès. Per això, el nou festival celebra un concert a cadascun dels municipis, amb la idea de promocionar-lo també des d'un punt de vista cultural.

"El que volem és que els veïns de Cruïlles, Monells i Sant Sadurní de l'Heura, però també els visitants que venen cada cap de setmana, puguin gaudir de concerts d'autor i descobrir espais molt emblemàtics d'aquest entorn", assenyala Vidal.

'A peu de Gavarres' és una iniciativa de la productora D-Musical, l'Ajuntament de Cruïlles, Monells i Sant Sadurní de l'Heura i compta amb la col•laboració del Consorci de les Gavarres.