Dos detinguts quan intentaven una ocupació exprés en un pis a Salt

Els joves de 29 anys no els consta domicili conegut

Agents dels Mossos d'Esquadra van frustrar una ocupació exprés aquest dimecres a la nit a Salt (Gironès). Va passar cap a dos quarts d'onze en un pis del carrer Doctor Ferran.  Els agents van anar fins al bloc després que sonés l'alarma d'aquest habitatge.

Quan hi van arribar, un dels vigilants de l'empresa d'alarmes els va explicar que dos homes havien entrat a dins del pis, i que quan va sonar l'alarma, es van dedicar a rebentar el sistema.

La patrulla va pujar fins a l'habitatge i va veure com algú havia rebentat el pany i l'havia substituït per un altre. Els Mossos van demanar als ocupes que sortissin, però els dos homes no es van moure de dins del pis. Per això, van avisar un manyà per poder entrar-hi.

Quan la policia va obrir la porta, però, els dos ocupes es van mostrar molt violents. Es van llançar damunt els agents i els van agredir. Per això, els Mossos els van detenir per l'ocupació, per un delicte d'atemptat a agents de l'autoritat i per un tercer de danys. Els detinguts són dos marroquins de 29 anys a qui no els consta domicili conegut.