Strubell (SI): 'Rebutgem el previsible i orquestrat linxament de polítics catalans'

El cap de llista per Girona assegura que hi ha una "clara campanya anti-catalana" orquestrada per "la caverna"

"Els de SI hi estem acostumats; hem rebut atacs de tots els costats perquè a ningú no li agrada sentir les veritats incòmodes", ha afirmat Toni Strubell que se solidaritza amb els altres polítics catalans que hagin hagut de suportar falses acusacions.

Strubell ha fet referència en les darreres hores a les acusacions sobre el presidenciable de CiU, Artur Mas, a qui vinculaven uns suposats comptes a Suïssa amb comissions del Palau de la Música. "És impresentable que una acusació d'aquesta mena surti precisament a una setmana vista de la celebració de les eleccions", ha lamentat.

Strubell ha apuntat que les "potser les acusacions fetes, sense cap fonament poden fins i tot tenir l'efecte contrari al què s'ha buscat des de la caverna!. Strubell, que ha acompanyat l'alcalde d'Arbúcies en un acte de Solidaritat a la seva vila, ha apuntat que "ja no hi haurà cap tàctica que pugui fer descarrilar el procés cap a la independència". "Els catalans som intel·ligents i sabrem evitar totes les mines que ens sembrin per arribar a la llibertat desitjada", ha conclòs.