ERC: 'L'N-II és la mostra més clara del maltractament espanyol cap a les comarques gironines'

El cap de llista per Girona i altres membres del partit han participat a la concentració contra el mal estat de la infraestructura

"Des d'un inici no hi ha hagut voluntat per fer el desdoblament", ha lamentat el cap de llista de Girona que ha destacat que, per a ERC, aquest desdoblament és "cabdal" per al desenvolupament econòmic i social de les comarques gironines. "És un reclam dels alcaldes, dels empresaris, dels sindicats i de tots els gironins i les gironines", ha detallat Torrent que lamenta que, tot i això, l'Estat no ha apostat mai per portar a terme les obres.

"De què ens serveix formar part d'un Estat que no es fa càrrec de les infraestructures cabdals pel desenvolupament del nostre territori", s'ha preguntat Torrent que creu que l'estat de l'N-II és un argument més a favor de l'estat propi, perquè els catalans puguin decidir quines són les infraestructures necessàries.

Torrent ha reclamat que, fins que l'A2 no sigui una realitat, l'AP-7 sigui gratuïta. A més, també ha detallat quines són per a ERC altres infraestructures viàries prioritàries per a la demarcació, com la 'carretera de vergonya' d'Anglès a Salt i les variants d'Amer, Anglès i Bescanó, així com l'execució de la variant d'Olot.