Els càmpings gironins inverteixen 21 MEUR per millorar les instal·lacions aquest estiu

Des d'aquest dissabte, el 80% ja estaran oberts i preparats per acollir clients

Els càmpings gironins s'han convertit en els últims anys en autèntics 'resorts' amb serveis adaptats a les exigències del mercat i on es busca que el visitant pugui viure experiències innovadores.

Per fer-ho possible, els establiments han fet importants inversions, que en els últims set anys sumen uns 200 milions d'euros (MEUR). Les inversions tampoc s'han aturat en temps de pandèmia i els càmpings de la demarcació han destinat 21 MEUR en la millora de les seves instal·lacions de cares a aquest estiu.

L'Associació de Càmpings de Girona, per la seva banda, ha creat una nova plataforma amb tota la oferta dels càmpings associats i una web dissenyada específicament per a mòbils, amb la possibilitat també de compra de material de càmping i entrades culturals per a esdeveniments de les comarques gironines.

El president de l'entitat, Miquel Gotanegra, remarca la importància de no aturar les inversions, malgrat la pandèmia, per poder continuar al sent "capdavanters" i avançar cap a la sostenibilitat i la inclusió.

L'entitat agrupa 73 associats, més del 80% dels càmpings que hi ha a la demarcació, i ofereix unes 120.000 places d'allotjament de les 135.000 que hi ha a tot Girona.