L’Espai Gironès reparteix més de 10.000 euros en vals per anar als seus restaurants i cinema

La campanya comença des d'avui i fins el 22 de maig

El centre comercial Espai Gironès de Salt inicia a partir d’avui i fins al 22 de maig una nova campanya per premiar als clients i dinamitzar el centre comercial, en aquest cas adreçada especialment a sectors molt afectats per la pandèmia, com és el cas de la restauració i els cinemes.

La iniciativa, que porta per nom Food&Films–L’Atracció Espacial consisteix en regalar vals d’entre 10 i 100 euros per consumir als restaurants i anar als cinemes, i també vals per prendre directament una consumició. Aquests vals seran vàlids fins al 31 de juliol.

Per participar en la campanya cal adreçar-se a l’estand situat a la zona de restauració, de les 11:30h a les 14:30h i de les 16:00h a les 19:00h, i registrar-se. Tot seguit, s’ha de prémer el botó d’un martell còsmic i a la pantalla apareixerà si s’ha guanyat un dels premis.

En cas de guanyar-lo, l’usuari rebrà un correu electrònic que haurà de mostrar al punt d’informació juntament amb el seu DNI. Cada vegada que es presenti un tiquet de compra realitzada a qualsevol establiment del centre comercial durant el període de la promoció, per valor igual o superior a 20 euros, s’obtindran dues tirades de participació. També es podrà provar sort una vegada més si se segueixen les xarxes socials del centre comercial o es comparteix una història a Instagram relacionada amb la campanya.

Aquesta acció s’inclou en el conjunt d’iniciatives que es duen a terme al centre comercial per retornar als clients la confiança dipositada en ells durant tot el període de tancament.