Segueix la recerca de la noia de 15 anys despareguda el 14 de febrer a l'Alt Empordà

La menor va publicar a Instagram que havia marxat de casa voluntàriament

Segueix la recerca d'Anna Carrillo, una menor de 15 anys que va marxar voluntàriament de casa el passat 14 de febrer segons va explicar ella mateixa a través d'una publicació a Instagram. Els Mossos d'Esquadra han confirmat avui que la investigació per a trobar-la segueix en curs i han publicat a les xarxes socials informació de noia per tal de ser localitzada.

La menor fa 1,60 m d'alçada, té el cabell llarg i ondulat, ulls de color verd i és de complexió prima. Es demana que tota persona que tingui informació sobre on es podria trobar que truqui al 112.

En el vídeo publicat desmenteix els rumors que corrien per les xarxes que deien que havia estat drogada i segrestada. Assegura que està bé i a casa d'una amiga, amb una família que "estima per sobre de la seva", diu.

Llavors mostra uns papers en què presumptament ella mateixa, sense que ningú l'obligui, ha escrit el relat de la situació que la va forçar a marxar de casa. Parla de maltractament en l'àmbit familiar, denunciant que "la seva mare, juntament amb el pare i la germana, la van tancar 15 dies a casa seva, on va estar incomunicada i no va poder demanar ajuda". També assegura que la "pegaven" fins i tot "amb l'advocada de la mare present".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @hola1238350