Detingut un home per robar el telèfon mòbil d'un pacient al Trueta

El lladre va aprofitar que l'home estava fent rehabilitació per endur-se l'aparell

Els Mossos d'Esquadra van detenir dimecres un home, de 39 anys i de nacionalitat marroquina, per endur-se el telèfon mòbil d'un pacient a l'hospital Trueta de Girona. El lladre va aprofitar que la víctima estava fent rehabilitació per emportar-se l'aparell que havia deixat a la tauleta.

Els fets van passar el mateix dimecres cap a les onze del matí. Una patrulla va veure que un individu entrava en un hospital amb actitud sospitosa. Els agents van controlar les sortides de l'edifici i, al cap de deu minuts, van veure'l sortir amb presses i un telèfon a les mans. Els mossos van aturar-lo i li van preguntar pel motiu de la visita al centre. L'home, però, no va facilitar cap explicació coherent i els agents el van identificar i escorcollar.

Després de fer diverses comprovacions, van descobrir que s'havia endut el telèfon que portava a les mans de l'habitació d'un pacient. Davant de les evidències, el van detenir com a presumpte autor d'un delicte de furt. L'arrestat, amb antecedents per fets similars, va quedar en llibertat amb càrrecs després de passar a disposició judicial.