El Sismògraf tanca la 13a edició amb gairebé un 100% d'ocupació

Vol apostar per diverses disciplines des d'una perspectiva de "responsabilitat social i ecològica"

El Sismògraf d'Olot tanca la 13a edició amb gairebé un 100% d'ocupació a les 51 funcions dels 36 espectacles programats i amb un total de 3.500 assistents. El festival de dansa, que va arrencar el 8 d'abril, clou la nova edició amb una valoració positiva i anuncia que ja treballa en l'edició de l'any que ve, que es farà a la Garrotxa l'abril del 2022.

Els seus organitzadors avancen també que des d'avui el festival comença un procés de transformació cap a un model "situat" en l'entorn, "conscient" amb el planeta i "sostenible". "El Sismògraf vol celebrar la dansa i les arts vives amb una mirada diferent sobre el cos a escala propera i, alhora, global", asseguren en un comunicat. En aquest sentit, vol apostar per disciplines que es relacionen amb el cos en totes les seves formes (dansa, circ o performances) i fer-ho "des d'una perspectiva de responsabilitat social i ecològica cap al nostre entorn".

Amb la transformació cap a un nou model de festival, asseguren, el 2022 el Sismògraf donarà pas a "un nou mercat estratègic de dansa".