Strubell: 'Som l'única força que insisteix que el procés independentista no pot esperar més'

El candidat gironí valora positivament l'enquesta del CIS que dóna bons resultats al partit a Girona

El candidat gironí de SI ha valorat positivament l'enquesta del CIS apareguda fa pocs dies i la considera "la més fiable". Segons ha dit, l'enquesta comença a marcar la "positiva evolució" que està experimentant la formació independentista un cop començada la campanya del 25-N. L'enquesta recull que Strubell tornaria a ser diputat per Girona.

Strubell ha explicitat que valora molt positivament que l'única enquesta presencial que s'ha fet, "amb un nombre significatiu d'entrevistats", segons Strubell, dóna un resultat a SI superior a l'obtingut el 2010. Sobre el vot particular, Strubell ha apuntat que l'enquesta dóna a SI un 5,8% d'intenció de vot, quan el 2010 va ser un 4,8%.

En paral·lel a aquests resultats, Strubell considera que la societat gironina "està mostrant molt d'interès" en els actes que el partit convoca arran de la campanya a diversos punts de la geografia gironina. "La gent aprecia una oferta electoral que no només assumeix íntegrament els tres punts de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) sinó que també és l'única força que insisteix que aquest procés independentista no pot esperar més", ha manifestat Strubell.

El candidat ha dit que l'esconomia catalana està essent "lapidada" i que això comporta una "sagnia de tancament d'empreses, desnonaments i acomiadaments, amb unes comarques de Girona que així no podem sostenir".