Vidal (ICV-EUiA) fa una crida 'a vèncer la por' i sumar-se a la vaga general del 14-N

El candidat gironí assegura que quan la societat s'uneix "té la força per canviar les coses"

ICV-EUiA ha celebrat aquest vespre a Girona un acte de recolzament als sindicats, amb la participació del diputat al Congrés Joan Coscubiela. L'acte s'ha centrat en la propera vaga general del 14-N, convocada a nivell europeu. Durant l'acte, Vidal ha manifestat que aquesta és una vaga "per la dignitat i per les persones" i ha revisat alguns dels efectes que estan tenint les retallades de PP i CiU entre la ciutadania.

Per aquesta raó, el cap de llista ecosocialista ha fet una crida ha sumar-se a la protesta "no només als treballadors sinó també als aturats, la gent gran i tot el sector públic, privat i també el tercer sector". Vidal també ha fet referència a les persones que davant d'aquesta vaga tenen por de perdre la feina si secunden la protesta. A aquests, els ha animat a "vèncer la por" i manifestar-se pels seus drets. El candidat ha posat d'exemple els èxits aconseguits per la PAH que els han permès aturar nombrosos desnonaments. "Això demostra que si les persones ens unim tenim la força per canviar les coses, perquè fa cinc anys era impensable imaginar que els desnonaments es podien parar, i la PAH han demostrat que es pot fer", ha declarat.

Per a Vidal, el proper 14-N és "un punt d'inflexió per vèncer la resignació" i, per això, ha fet una crida a "vèncer la por" i ha instat la ciutadania a fer pinya i fer que "la por" la tinguin "les conselleries i els ministeris en veure la unió de la societat contra les polítiques neoliberals".