Enxampats per amagar objectes robats en una cadira de rodes simulant ser discapacitats

La policia els relaciona amb furts a una botiga de roba i al Media Markt

La Policia Municipal de Girona va imputar, divendres al migdia, Abraham T. N., de 20 anys d'edat i amb domicili a Sant Adrià del Besòs, i Elisabeth G. A., de 32 anys d'edat i amb domicili al Prat de Llobregat, com a presumptes autors d'un delicte de furt. Els dos imputats usaven una cadira de rodes per simular que eren minusvàlids i, un cop dins l'establiment, amagaven productes a la cadira.

El cas es va destapar divendres quan els vigilants del Media Markt van enxampar dues dones -una d'elles amb un cotxet de bebè- que havien robat productes i se'ls havien amagat entre la roba i també al cotxet. Els vigilants les van retenir i van avisar la policia. Aprofitant un descuit d'un dels vigilants, una de les dones es va escapar. Un cop va arribar la policia, va denunciar la dona que encara retenia el personal de seguretat, que va resultar ser Elisasbeth G. A.

Ja fora de l'establiment, els agents van veure la imputada juntament amb una altra dona i un home. Com que els policies tenien la descripció física de la dona que s'havia escapat, van comprovar que es tractava de la mateixa i s'hi van acostar. Els agents la van identificar, es tracta d'Antonia J. R., i li van imputar una falta de furt.

Allà mateix, van comprovar com a dins del vehicle que portaven hi havia una cadira de rodes i una bossa negra plena de roba amb l'alarma posada. Davant les evidències, els agents van fer investigacions i van descobrir que la roba havia estat sostreta d'una botiga de la ciutat.

La botiguera va reconèixer que els autors del robatori haurien estat una parella, un dels quals anava en cadira de rodes. Arran de les comprovacions, la policia va imputar novament Elisabeth G. A, aquesta vegada ja per un delicte de furt, i també el seu acompanyant, Abraham T. N.