L'Espai Gironès regala roses i sorteja dues nits d'hotel aquest Sant Jordi

Tot el dia s'instal·laran parades de llibres al llarg del centre comercial

L'Espai Gironès regalarà roses i la possibilitat de guanyar una estada de dues nits d’hotel aquesta Diada de Sant Jordi. “On et porta un llibre no et porta ningú”. Amb aquest lema es podrà triar entre diferents destinacions literàries: El centre de la terra, Ítaca, L’Atlàntida, L’Illa del Tresor, La volta al món, i Fins a l’infinit i més enllà.

Els participants, que hauran d’enganxar gomets a la destinació que prefereixin, rebran una rosa i entraran al sorteig per guanyar una estada de dues nits d’hotel per a dues persones (amb esmorzar inclòs) a l’hotel La Plaça de Madremanya. Aquesta iniciativa es durà a terme a la plaça del Foc, de 10h a 13h i de 16h a 20h, i el sorteig es farà el 26 d’abril.

Durant el dia de Sant Jordi també hi haurà una parada de llibres de l’FNAC i una de roses, a l’entrada principal del centre comercial. Aquesta acció s’inclou en el conjunt d’iniciatives que es duen a terme al centre comercial per retornar als clients la confiança dipositada en ells durant tot el període de tancament.