Sarfa compra sis nous autobusos per renovar la flota de la Costa Brava

El grup inverteix 1,3 MEUR en els vehicles, que s'han fabricat a la carrosera Noge d'Arbúcies

Sarfa, que forma part del grup Moventis, ha adquirit sis nous autobusos per renovar la flota que cobreix els trajectes de la Costa Brava i també la nova connexió -que es va estrenar aquest estiu amb una prova pilot des de Lloret de Mar- amb l'Aeroport del Prat, a Barcelona. Els vehicles són poc contaminants i estan totalment adaptats per a persones amb mobilitat reduïda.

Concretament, quatre dels nous autobusos s'incorporen a l'itinerari regular que actualment connecta diversos nuclis del Baix Empordà amb Barcelona i l'aeroport del Prat; un altre autobús cobrirà la línia que uneix Cadaqués amb Barcelona i el seu aeroport.

El director general de Transport i Mobilitat, Ricard Font, ha assistit a la presentació dels nous vehicles i ha destacat la importància d'una inversió privada com aquesta que, a més, contribueix a millorar el servei públic de transport en aquesta zona costanera. Font també ha destacat com a fet positiu que els vehicles han estat fabricats a la carrossera Noge d'Arbúcies i que, per tant, la inversió que ha fet el grup ha anat a parar a una empresa gironina.

Fundada el 1921, Sarfa va transportar l'any passat 3,5 milions de passatgers i compta amb una flota de 105 vehicles, tots adaptats per a persones amb mobilitat reduïda.