Denunciat el conductor d'un transport especial per circular amb excés de pes a Llagostera

Les sancions suposen una multa de 4.500 euros en total

Els Mossos d’Esquadra van denunciar administrativament el 29 de març, a la població de Llagostera (Gironès), el conductor d’un transport especial per circular amb excés de pes. Al voltant de les sis de la tarda, els agents van veure circulant per la carreta C-65 al punt quilomètric 6, al pas pel terme municipal de Llagostera, un  vehicle especial que transportava una màquina de grans dimensions.

Els mossos el van aturar amb seguretat al voral de la via per tal de demanar-li el permís de conduir i tota la documentació del vehicle, així com per fer el pesatge del transport per comprovar si s’ajustava al pes autoritzat.

Una vegada realitzat el pesatge es va comprovar que era de 135.600 kg i que l’autorització de la Direcció General de Trànsit, només l’autoritzava a circular portant un pes de 109.741 kg, per la qual cosa se’l va denunciar per un excés de pes, d’acord amb la LOTT (Llei Orgànica de Transports Terrestres) i per incomplir l’autorització de la DGT, segons el Reglament General de Circulació.

Així mateix, els agents van acompanyar el transport especial fins a l’entrada de la població de Platja d’Aro. La Policia Local d’aquesta població es va encarregar de fer l’acompanyament  fins  al lloc on el transport havia carregat la màquina i va quedar immobilitzat pels mossos fins a restituir la situació amb un altre articulat.

L’import de les dues denúncies administratives, suma un total de 4.500 euros.