Millo (PP) aspira a dos diputats per Girona

El candidat pica l'ullet als votants socialistes i convergents que són "moderats i sensats" i no volen "una ruptura" amb Espanya

El PP ha presentat la candidatura i ha escollit la plaça Constitució de Girona per fer-ho. El partit s'erigeix com l'única força a Girona que defensa que Catalunya ha de seguir essent part d'Espanya. "La gent ens demana que resolguem els problemes i no que en creem més on ja n'hi ha ", ha advertit el cap de llista, Enric Millo, que durant la darrera legislatura ha estat portaveu al Parlament.

El fet que la presidenta del PP, Alícia Sánchez Camacho, i ell mateix siguin de Girona és un component positiu que creu que ha de contribuir a millorar els resultats del partit. Segons Millo, el PP aspira a doblar i aconseguir dos diputats. "A les eleccions del 2010 vam quedar-nos a les portes i creiem que ara el podem aconseguir", ha manifestat Millo.

Les prioritats del partit durant la campanya gironina seran parlar de mesures per sortir de la crisi i també, segons ha indicat Millo, faran especial esment al valor de la "convivència". Per Millo, el PP vol aglutinar els votants que no volen que Catalunya sigui un país independent. Per això, també s'ha adreçat als votats del PSC als quals ha dit que, "davant la deriva i la desorientació" del partit, poden "confiar" en el PP. Millo també considera que hi ha un "grup nombrós" de votants de CiU que no estan d'acord amb la "radicalització del partit". "Són moments d'anar tots junts i no de voler separar", ha dit.

En referència a la candidatura, Millo ha destacat que hi ha representants de les vuit comarques gironines i que hi ha la meitat d'home i de dones. També ha destacat que la formen persones que tenen vinculació amb el món local. Darrera de Millo, el PP presenta l'advocat Sergio Santamaria, el portaveu del PP a l'Ajuntament de Roses, Manel Escobar i la portaveu popular a Figueres, Maria Àngels Olmedo.