Enxampen un lladre que va cometre quatre robatoris en dos dies en establiments de Girona

El detingut resta a l'espera de passar a disposició judicial

Els Mossos d’Esquadra van detenir els dies 21 i 22 de març un home de 21 anys, de nacionalitat marroquina i veí de Girona, com presumpte autor de quatre delictes de robatori amb força, tres d’ells en grau de temptativa.

Durant la matinada del dia 21 de març els mossos van rebre l’avís que en un supermercat situat al carrer Josep Maria Claret de Girona s’hi havia produït un robatori amb força. Quan els mossos van arribar al lloc van observar la persiana forçada i mig oberta.

Els agents van entrar dins l’establiment on van trobar-hi el lladre amagat i el van detenir. El mateix dia 21 el detingut va passar a disposició judicial i va quedar en llibertat.

L’endemà, al voltant de les 2 de la matinada, es va produir un robatori dins una pizzeria del carrer Hortes de Girona i posteriorment un altre robatori en una farmàcia situada a pocs metres. Quan els mossos van arribar al segon establiment hi van localitzar un individu amagat. A sobre portava més de set mil euros entre bitllets i monedes, així com documentació a nom del propietari de la farmàcia.

L’home va quedar detingut per la seva presumpta relació amb els dos robatoris. Els agents de la unitat d’investigació també van comprovar que, durant la mateixa matinada, dos homes van robar en un bar situat al Barri Vell de Girona. Es dona la circumstància que l’autor dels tres robatoris era el mateix individu detingut el dia anterior pel robatori al supermercat. L’altre lladre del bar del Barri Vell el va detenir la Policia Municipal de Girona.

El detingut, que té antecedents, passarà properament a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Girona.