Un mosso fora de servei aconsegueix evitar un robatori amb força en un domicili de Ripoll

L'agent va interceptar els lladres i demanar recolzament a la comissaria

Els Mossos d’Esquadra van detenir el dia 17 de març dos homes de 27 i 35 anys, de nacionalitat espanyola i veïns de Ripoll, com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força a l’interior d’un domicili, en grau de temptativa.

Al voltant de les 21 hores del dia 17 un mosso, que es trobava fora de servei, va veure com dos homes estaven forçant la porta d’un pis del carrer Raval de l’Hospital. L’agent va demanar recolzament a comissaria i va barrar el pas dels lladres a la punta del carrer.

Quan les patrulles van arribar al carrer van localitzar els dos homes quan intentaven fugir i els van interceptar. A sobre portaven un envellidor de bombi doblegat, una broca de perforar ferro i una eina d’alumini amb punxa per descargolar.

La porta de la casa estava totalment trencada per la zona del pany, amb esquerdissos de fusta per terra, també hi havia una clau anglesa, un tornavís i el pany de la porta trencat per la meitat. A l’interior de la casa no hi havia ningú en aquell moment.

Els dos lladres van quedar detinguts, però un d’ells va ser traslladat a un centre hospitalari per ser atès d’unes ferides que s’havia fet al peu i on va quedar ingressat a l’espera d’una intervenció quirúrgica. Properament serà citat per comparèixer al jutjat que instrueix la temptativa de robatori.

L’altre detingut, que tenia antecedents, va passar el dia 18 de març a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Ripoll.