FGC i Renfe renoven l'oferta de bitllets combinats per arribar a La Molina i la Vall de Núria

Els dos trens van fins a Ribes de Freser

Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) i Rodalies de Catalunya han renovat l'oferta de bitllets combinats TreNatura i Skitren per desplaçar-se a la Vall de Núria i La Molina, respectivament, per esquiar o visitar aquestes zones del Pirineu. El bitllet combinat Skitren inclou el viatge d'anada i tornada en els trens de l'R3 des de l'Hospitalet de Llobregat fins a Ribes de Freser per Vic el transport fins a les pistes de La Molina i el forfet.

L’Skitren La Molina té un preu únic de 42 euros per als adults i 32,50 euros per als nens. Aquest producte es pot adquirir des d’avui mateix i fins al 4 d’abril a la web de Renfe i a qualsevol estació de Rodalies. Pel que fa al TreNatura, els usuaris poden adquirir un paquet bàsic amb el bitllet de tren cremallera des d'anada i tornada fins a la Vall de Núria.

El bitllet estarà disponible els dissabtes, diumenges i festius fins al 5 d'abril i a partir d'aleshores cada dia durant tot l'any. El preu és de 33,70 euros per als adults i 25,70 euros per a nens. Aquest producte es podrà adquirir a partir d’aquest dissabte 20 de març al web de Renfe i a qualsevol estació de Rodalies de Catalunya.

En total, els bitllets combinats poden suposar fins a un 30% de descompte respecte el preu per separat de cada servei que ofereixen.