El Clownia torna a ajornar la setena edició, ara fins al juny del 2022

Les entrades adquirides serviran també per la cita de l'any vinent

El festival Clownia, organitzat per Txarango a Sant Joan de les Abadesses (Ripollès), torna a endarrerir la seva setena edició i finalment es celebrarà del 23 al 26 de juny de 2022. Segons el grup les circumstàncies actuals de la crisi sanitària no han permès adaptar el certamen -"basat en la proximitat entre el públic i els artistes"- en un format que garanteixi 'assistència de tots els que han adquirit les entrades, exhaurides des de fa mesos.

Els organitzadors tampoc podien fer front a l'adaptació de l'espai d'acampada a les condicions que marca el Procicat sense incrementar excessivament les despeses previstes. En tot cas, les entrades adquirides per aquesta setena edició segueixen sent vàlides per assistir al festival l'any vinent.

Clownia ja es va veure obligat a ajornar la setena edició l'estiu del 2020, en plena crisi del coronavirus, i s'havia reprogramat per al proper mes de juny. Però finalment enguany tampoc podrà ser i se celebrarà el 2022.

Fins a la data, Txarango és l’únic artista confirmat al Clownia, que "aviat" presentarà el cartell complet. El mateix grup s'ha encarregat de difondre la notícia del nou ajornament del seu festival aquesta tarda a través de les seves xarxes socials.

Aquelles persones que vulguin sol·licitar el reemborsament de l’entrada ho podran fer fins al 10 de maig, tot el dia inclòs, a través del web del festival i l'empresa de venda de tiquets codetikets.