Detingut un jove a Salt que va robar 3.327 euros en mòbils al Fnac d'Illa Diagonal a Barcelona

El noi va ser enxampat intentant robar a la mateixa cadena a l'Espai Gironès

Els Mossos d’Esquadra van detenir el dia 5 de març un jove de 18 anys, de nacionalitat romanesa i veí de Badalona, com a presumpte autor d’un delicte de furt. Pels volts de les 10 del matí, els Mossos van rebre l’avís que un jove va intentar furtar productes d’una botiga d’electrònica del centre comercial ubicat a la població de Salt (Gironès).

Quan els mossos van arribar a l’establiment van saber que el jove va intentar accedir a l’interior de la botiga per la part posterior reservada pels treballadors. Seguidament quan aquests el van sorprendre, va intentar entrar per l’accés principal pensant que passaria desapercebut.

Els vigilants de la botiga el van interceptar i van comprovar que es tractava d’un jove que el dia anterior va cometre un furt en una botiga de la mateixa cadena situada en un centre comercial de l’Avinguda Diagonal de Barcelona. Concretament va sostreure tres telèfons mòbils d’alta gamma valorats en 3.327 euros.

Amb aquesta informació, els mossos van traslladar el jove a dependències policials, on va quedar detingut un cop fetes les comprovacions. També se li va aixecar una acta de denúncia per saltar-se les restriccions de mobilitat comarcal.

El detingut, a qui li consten antecedents, va passar el dia 6 de març a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Girona, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs.