Jutgen una parella per segrestar i agredir una prostituta de l'N-II per venjança

Els acusats portaven la víctima despullada i lligada de mans i peus dins un cotxe

El 5 d'abril del 2008 un accident a l'alçada de Boadella va destapar un segrest. Dins un dels cotxes implicats en el sinistre hi van trobar una noia que anava despullada i lligada de mans i peus amb brides. "M'han segrestat, em volien matar", va dir la noia a les persones que la van ajudar a sortir del cotxe i la van deslligar. Immediatament, van detenir les altes dues persones que anaven dins el cotxe, una parella de nacionalitat romanesa i compatriotes de la víctima.

La víctima -que no ha assistit al judici però han llegit la seva declaració- va assegurar que no coneixia de res la parella. Aquell dia, mentre oferia els seus serveis a la carretera N-II, va arribar a un acord amb l'ara acusat i van mantenir relacions sexuals consentides a canvi de diners. La noia explicava que les coses es van complicar quan van acabar perquè l'home la va lligar de mans i peus i la va violar per via anal. Llavors, va anar a buscar una dona "que no va poder veure en cap moment" que la va colpejar. Entre els dos, continuava la víctima, li van robar els 210 euros que duia a la bota. "Em vaig quedar inconscient i em vaig despertar a l'ambulància", explicava la dona.

La versió dels acusats no coincideix amb la de la víctima. Segons la parella, tots tres vivien al mateix poble a Romania i la víctima els va enganyar per fer-los venir al país. En teoria, tenia una feina de cambrera per a la noia però un cop al país la van obligar a exercir la prostitució en clubs fins que va aconseguir escapar. "Un dia la vam veure a la carretera i vam decidir que faríem alguna cosa per espantar-la, com a venjança", ha explicat.

No van concretar més, han explicat, però aquell dia ell va decidir fer-la entrar al vehicle, lligar-la i, junt amb la seva parella, portar-la des de Blanes fins a un descampat de Boadella, on tenien intenció d'abandonar-la. Quan ja estaven arribant a lloc, però, van tenir l'accident que va destapar el cas.

El fiscal demana 6 anys de presó per detenció il·legal, agressió sexual i lesions per a Viorel R. Per a l'altra acusada, Anna Maria I, demana 4 anys de presó per detenció il·legal i lesions.

La defensa de Viorel R., el lletrat Antoni Quera, demana una pena de 6 mesos de presó per la detenció il·legal i multes per una falta de furt i una altra de lesions. L'advocat creu que li han d'aplicar tres atenuants: un per dilacions indegudes perquè el cas ha trigat quatre anys a arribar a judici, un altre de confessió i el tercer de reparació del dany perquè ha consignat 450 euros per a la víctima.

La defensa d'Anna Maria I. qualifica els fets de detenció il·legal i demana 1 any de presó aplicant-li un atenuant de confessió. El cas ha quedat vist per a sentència.