Figueres promocionarà el mercat de la fruita i la verdura repartint 5.000 bosses reutilitzables

En una propera fase, també es faran bosses per promocionar el mercat de la roba

L’Ajuntament de Figueres (Alt Empordà) repartirà 5.000 bosses per promocionar el mercat de la fruita i verdura de la ciutat. Amb l’eslògan “Figueres és mercat”, l’objectiu de la campanya és donar a conèixer encara més el tradicional mercat de la ciutat i dels productors locals així com fer una aposta per la sostenibilitat i per eliminar les bosses de plàstic d’un sol ús. Els paradistes repartiran a partir de dimarts vals als clients i aquests podran recollir les bosses a una parada que instal·larà l’Ajuntament.  

L’alcaldessa de Figueres, Agnès Lladó, ha explicat que “per nosaltres el mercat de la fruita i la verdura és una de les prioritats i de les nostres apostes ja que Figueres és mercat, mercat és tradició, un punt de trobada de persones de tota la comarca que venen a comprar producte de proximitat i de qualitat”.

La regidora de Mercats, Ester Marcos, ha dit que “aquesta també és una aposta per la sostenibilitat, per eliminar les bosses de plàstic d’un sol ús. Toca començar a ser tots més conscients de la importància del reciclatge i de la cura del medi ambient. A més a més, els dies que bufa la tramuntana, les bosses de plàstic surten volant i genera molta brutícia a la ciutat”.

La il·lustració de la bossa ha anat a càrrec de la veïna Montserrat Griega, que ha explicat que “per mi el mercat de Figueres és molt especial i ha estat un plaer poder fer aquesta il·lustració per a la ciutat”.