Treballadors d'Hisenda es concentren contra les retallades del govern estatal a Girona

Critiquen que "sempre es perjudica a qui no toca" i demanen al govern estatal que retiri les últimes polítiques d'ajustos

Des de fa més de tres mesos, cada divendres a les dotze del migdia una trentena de treballadors de l'Agència Tributària a Girona surten a fora de l'edifici per mostrar el seu rebuig a les retallades estatals. Segons els treballadors, diversos membres d'altres administracions autonòmiques i locals de la ciutat també fa temps que surten al carrer per criticar les polítiques d'ajustos del govern estatal.

"Som solidaris però el que no pot ser és que els treballadors, la base de la societat, haguem de pagar tots els plats trencats, totes les retallades", ha destacat Rodríguez. Els treballadors d'Hisenda de Girona es queixen que, des de fa anys, tenen el sou congelat, han perdut els dies de lliure disposició i, aquest any, no cobraran la paga extraordinària de Nadal. "Ens han comunicat que aquests diners aniran a parar - d'aquí uns anys- a un fons de pensió sense demanar-nos la nostra opinió", ha assegurat l'auxiliar administrativa.

Durant uns vint minuts, els treballadors han sortit al carrer amb una pancarta on es podia llegir 'Que paguin els culpables', 'Per uns serveis públics de qualitat' o Prou retallades' i s'han concentrat de forma pacífica davant de l'edifici de l'Agència Tributària situat al número 30 del carrer Oviedo. "Continuarem amb aquestes mobilitzacions fins que el govern estatal faci marxa enrere i retiri les retallades, sinó es així continuarem protestant i mobilitzant-nos", ha assegurat Rodríguez.