Atropella un ciclista, intentar fugir i dona positiu en el control d'alcoholèmia

El jutge ha deixat en llibertat el conductor i no li ha retirat el carnet

Els Mossos acusen José O.O. de ser el presumpte autor d'un delicte contra la seguretat del trànsit per conduir sota els efectes de l'alcohol i un altre delicte de lesions.

Cap a les dotze del migdia d'aquest dimecres una patrulla dels Mossos d'Esquadra de la comissaria de la Bisbal d'Empordà circulava pel vial de servei al quilòmetre 230 de la carretera C-31 darrera d'una furgoneta. Els agents van observar que aquest vehicle es desplaçava cap a la dreta i col·lidia contra un ciclista que circulava correctament pel voral.

Paral·lelament que els mossos auxiliaven la víctima, van sol·licitar el recolzament del SEM, que es va fer càrrec de les cures del ferit. Posteriorment el van traslladar, en estat greu, a l'hospital Josep Trueta de Girona.

Immediatament els agents van fer aturar l'home un centenar de metres més enllà de l'accident quan ja fugia.

Els Mossos, després de comprovar que el conductor de la furgoneta desprenia una forta olor a alcohol, van fer la prova de begudes alcohòliques a l'home i aquest va donar un resultat positiu final de 0.41 mg/l en aire expirat.

Per aquests fets els agents van detenir Jose O.O. per un delicte contra la seguretat del trànsit i un altre de lesions.

El detingut, que no té antecedents, va passar a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de La Bisbal el dia 4 d'octubre, el qual l'ha deixat en llibertat sense mesures cautelars i sense retirar-li el carnet.