Tres detinguts per robar a la deixalleria de la Bisbal d'Empordà

Un veí va alertar als agents que van interceptar els lladres quan fugien amb el cotxe

La Policia Local de la Bisbal d'Empordà va detenir tres persones per entrar a robar ferralla a la deixalleria municipal. Els fets van passar el diumenge a la tarda quan un veí que passava per la zona va veure com dos persones havien saltat la tanca i anaven traient ferralla, mentre el tercer membre del grup la recollia a l'altre costat i la carregava al cotxe.

L'home va trucar a la Policia Local que de seguida va arribar a la deixalleria. Els lladres, però, van tenir temps d'escapar amb el vehicle ple de material robat i es van dirigir cap a Girona. Els agents van seguir-los amb diverses patrulles fins que van aconseguir interceptar-los passat Corçà (Baix Empordà) quan circulaven en direcció a Girona.

Al lloc de la detenció també s'hi va apropar una dotació dels Mossos d'Esquadra per donar suport a la Policia Local. Els arrestats són una dona i dos homes que portaven el maleter ple d'objectes que havien sostret de la deixalleria. A més, també se'ls va denunciar per saltar-se el confinament perimetral, ja que, tot i que se'ls va aturar a dins de la comarca del Baix Empordà, diumenge encara estava vigent la prohibició de sortir del municipi.