Un conductor begut xoca contra un cotxe aparcat i atropella la propietària en la fugida a Massanes

L’home triplicava la taxa màxima d’alcoholèmia

Els Mossos d’Esquadra van detenir el dia 8 de febrer un home de 26 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Badalona, com a presumpte autor de dos delictes contra la seguretat viària: conduir sota els efectes de l’alcohol, conducció temerària, així com un delicte de danys.

Pels volts de dos quarts de set del mateix dia 8, els mossos van tenir coneixement que a la urbanització Riu Clar de la població de Massanes (Selva), un vehicle havia col·lidit amb un altre cotxe que es trobava estacionat i hauria sortit de la via.

Quan la propietària del vehicle estacionat va sortir a veure el que havia passat, es va iniciar una discussió amb els ocupants del vehicle que va provocar el sinistre. El conductor d’aquest va fugir del lloc i va atropellar la propietària del vehicle aparcat provocant-li lesions de poca gravetat en una cama.

Gràcies a la col·laboració ciutadana, els mossos van tenir la informació necessària per identificar el vehicle fugitiu. Aquest va ser interceptat a la carretera N-II, al punt quilomètric 681, al terme municipal de Tordera.

El turisme presentava el pneumàtic davanter dret totalment destrossat i danys importants a la part davantera del parafang.

Els mossos van observar que el conductor presentava signes evidents de trobar-se sota els efectes de les begudes alcohòliques i li van realitzar la prova de detecció d’alcohol amb un resultat final de 0.75 mg d’alcohol per litre d’aire expirat, motiu pel qual va quedar detingut. També està investigat per un delicte de conducció temerària i un delicte de danys contra el vehicle estacionat.

El detingut, amb nombrosos antecedents, va passar el dia 9 de febrer a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia d’Arenys de Mar, el qual en va decretar la seva llibertat amb càrrecs.