L'Associació de Voluntaris de Protecció Civil rebran el premi Tres de Març de Salt

Els guardons reconeixeran els col·lectius sanitaris per la seva tasca durant la pandèmia

L'Ajuntament de Salt (Gironès) entregarà el premi Tres de Març del 2021 a l'Associació de Voluntaris de Protecció Civil. El consistori afirma que el conjunt de voluntaris han mostrat el seu "compromís" a l'hora d'"ajudar la ciutadania saltenca" de forma desinteressada ja sigui durant la pandèmia o durant les afectacions climàtiques, com ara el pas del temporal Gloria.

L'associació es va formar el 2015 per col·laborar en la protecció i assistència de qualsevol accident o catàstrofe. L'alcalde del municipi, Jordi Viñas, ha afirmat que l'entitat de voluntaris de Protecció Civil és "un immillorable exemple de participació i solidaritat ciutadana".

El premi Tres de Març d'aquest any també reconeixerà tots els col·lectius de l'àmbit sanitari per "la seva tasca extraordinària per fer front a l'impacte de la covid-19 al municipi".

Aquests guardons reconeixen persones i entitats que duen a terme la seva activitat a la vila i que s’hagin distingit per la seva activitat o les seves iniciatives relacionades amb la promoció de la vida cultural i cívica al municipi. El jurat està presidit per l’alcalde i com a vocals té el regidor de Cultura, un representant de cada grup municipal i quatre representants més triats entre els guardonats amb el premi els darrers deu anys, a més dels fills predilectes de la vila.