Els treballadors acomiadats per l'Ajuntament d'Arbúcies demanden el consistori

Els exempleats argumenten que l'alcalde ha aprofitat per fer fora les persones "que li resultaven incòmodes"

En la demanda, els treballadors critiquen que l'equip de govern hagi acabat amb aquests acomiadaments sense esgotar totes les vies de solució possibles. Els ex empleats creuen que darrere la negativa de l'equip de govern de l'Entesa per Arbúcies per negociar altres alternatives hi ha la "voluntat manifesta" d'acomiadar aquests treballadors en concret, la majoria de les quals -asseguren- té vincles personals i de militància política amb alguns dels partits municipals a l'oposició, com ERC i CUPA. Els ex empleats argumenten que al gruix els acomiadats també hi ha diverses persones que completaven la llista sindical més votada en les últimes eleccions.

Els treballadors també lamenten "el menyspreu i la falta d'humanitat i humilitat" expressades per l'alcalde i els regidors de l'Entesa durant tot el procés de l'ERO i en les setmanes posteriors a aquest i que, asseguren, en cap cas va permetre els afectats tenir una sortida digna i reconeguda "als molts anys de treball i dedicació al consistori".

Aquesta demanda s'emmarca com una de les respostes a l'ERO realitzat per l'Ajuntament d'Arbúcies en els darrers mesos per motius econòmics i organitzatius i que després de molts mesos d'incertesa en la plantilla de personal va saldar-se amb l'acomiadament d'onze treballadors d'una plantilla de 97 persones.