Girona inicia les obres per asfaltar sis punts concrets de la ciutat durant el cap de setmana

Els treballs afectaran al trànsit i al transport públic en aquestes zones

L'Ajuntament de Girona ha iniciat les obres d'asfaltatge de sis punts concrets de la ciutat. Es tracta d'uns treballs que es faran durant tot el cap de setmana. L'objectiu és minimitzar l'afectació al trànsit, als voltants d'aquestes actuacions, així com el transport públic. La primera de les obres se centren a la carretera de Barcelona, a l'alçada del número 413, al polígon de l'Avellaneda.

Durant tot el dia aquest divendres quedarà tallat un dels carrils de circulació en direcció al centre de la ciutat per tal de reparar el ferm. Pel que fa a les afectacions, la parada de bus s'ha traslladat 50 metres en direcció al centre, davant el número 405. Està previst que els treballs finalitzin avui i que diumenge es pinti la calçada. Un altre dels trams que s'asfaltarà serà la rotonda de la Riera de Mus, que fa cruïlla amb el carrer de Vitòria-Gasteiz.

Per això, dissabte i diumenge es tallarà la circulació de la rotonda i els vehicles es desviaran pel carrer d'Albí i per l'interior de l'aparcament de la zona comercial. També estan previstes actuacions al carrer d'Andreu Tuyet i Santamaria. Concretament, en aquest punt es repararà el ferm del pas de vianants que dóna accés a l’Escola Pericot. Això farà que durant tot aquest dissabte no es pugui accedir als vials interiors del Grup Girona per Girona.

Diumenge també s'arreglarà el carrer Migdia, en el seu encreuament amb el carrer de Sant Joan Baptista de La Salle. Durant tot el dia, quedarà tallat el tram que va des del carrer de la Creu fins al carrer d'Ultònia, però es podrà accedir als guals. Pel que a les afectacions, la Línia 1 del bus urbà es desviarà pel carrer de Joan Maragall i les parades Migdia – La Creu i Migdia – La Salle quedaran anul•lades durant el diumenge.

Per últim, el dilluns 8 de febrer s’asfaltarà el carrer de Tarragona, al barri de Sant Narcís. I el dissabte 13 de febrer, es repararà el ferm de la rotonda de Lluís Pericot.