JxCat reafirma el seu compromís amb els empresaris gironins en una jornada amb la FOEG i la Cambra

Gemma Geis, ha participat avui en diverses reunions amb representants de diferents sectors

La cap de llista de Junts per Catalunya (JxCat) a les comarques gironines, Gemma Geis, ha reafirmat avui el seu compromís amb els empresaris, en una jornada econòmica durant la qual ha mantingut reunions amb representants de diferents sectors, a la FOEG, i posteriorment a la Cambra de Comerç, amb els presidents de les cambres de Girona, Sant Feliu de Guíxols i Palamós, així com amb el de Pimec.

Geis, acompanyada de Ferran Roquer, número 5 a la candidatura, ha explicat que Junts "està escoltant els diferents actors econòmics a fi i efecte de portar les seves demandes i propostes al Parlament. Sabem que els preocupa la liquiditat, que hi ha sectors afectats que requereixen polítiques en positiu i tenen el nostre compromís. Perquè hi volem treballar de manera conjunta, perquè la reactivació econòmica de les nostres comarques ha de ser la suma de totes les entitats, associacions i patronals que forma part de la nostra societat. Només així, Junts, ens en sortirem", ha indicat Geis.

Sobre la modificació de les restriccions anunciades pel Procicat avui mateix, Geis ha destacat el pas al confinament comarcal, una mesura que havien reclamat sobretot les comarques amb municipis més petits i menys poblades. "El territori és divers i l'hem d'escoltar, perquè té necessitats específiques que hem d'atendre. Esperem que aquest canvi els doni oxigen, així com l'ampliació d'horaris, però també hem de seguir amb molta cautela, ja que la pandèmia no ha acabat", ha afegit..