Dos detinguts que intentaven robar en un apartament d'Empuriabrava

Un veí va avisar els Mossos quan ja havien forçat dues portes

Els Mossos d’Esquadra van detenir el dia 29 de gener dos homes, de 31 i 42 anys, de nacionalitat marroquina, un veí de Castelló d’Empúries i l’altre amb domicili desconegut, com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força a interior de domicili.

Els fets van tenir lloc pels volts de les nou de la nit del mateix dia. Un ciutadà va alertar una patrulla de mossos d’un possible robatori dins un apartament situat al Camí de les Flors del sector Badia-Gran Reserva d’Empuriabrava, a la població de Castelló d’Empúries (Alt Empordà).

Quan els mossos van arribar al lloc van localitzar dues persones manipulant els comptadors de la llum situats en un passadís de la zona comunitària de l’edifici. Quan els dos homes van veure els agents, van intentar fugir entrant en un dels habitatges del costat, però van ser interceptats pels policies.

Fetes les comprovacions a tota la finca, els mossos van trobar que una de les portes d’accés estava forçada amb una palanca i un dels apartaments presentava danys al pany i el seu interior estava tot regirat, amb els calaixos oberts i els mobles remenats.

Seguidament els mossos van escorcollar els dos homes i portaven a sobre dos tornavisos i unes alicates. Van quedar detinguts per la seva presumpta relació amb el robatori. Els detinguts, un d’ells amb antecedents, van passar el dia 1 de febrer a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Figueres, el qual en va decretar la seva llibertat amb càrrecs.