Quatre detinguts per cultivar 204 plantes de marihuana en un pis ocupat de Girona

Els responsables de la plantació també tenien la llum punxada

Els Mossos d’Esquadra van detenir entre els dies 27 i el 29 de gener, quatre homes, d’edats compreses entre els 34 i 44 anys, de nacionalitat espanyola i hondurenya, amb domicilis a Girona i Salt, com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública i un delicte de defraudació de fluid elèctric.

Els mossos de la Unitat d’Investigació de Girona van realitzar el passat dia 27 de gener una  entrada en un pis, situat al carrer Sant Gregori de Girona, on hi havia indicis que s’hi podria estar cultivant marihuana. Els agents van localitzar dins del domicili dues persones que s’encarregaven de la cura de les plantes.

En el registre del pis, que l’havien ocupat il·legalment, hi van trobar 204 plantes de marihuana en diferents estadis de creixement, així com els aparells necessaris pel seu cultiu:  21 làmpades, 21 transformadors i aires condicionats.

Dos dies més tard, arran de la investigació es van detenir dues persones més relacionades amb aquesta plantació. Els detinguts també se’ls considera responsables d’un delicte de defraudació de fluid elèctric ja que l’escomesa de la llum estava connectada de forma fraudulenta. Els detinguts, tots amb antecedents, seran citats properament per declarar davant l’autoritat judicial competent de Girona.