Dos detinguts per robar en un concessionari de cotxes d'alta gamma i una empresa elèctrica de Fornells

Els Mossos no descarten fer més detencions

Els Mossos d'Esquadra van detenir, el 25 de gener, a Pineda de Mar (Maresme), dos homes de 40 i 46 anys, de nacionalitat bosniana i marroquina respectivament, i veïns de Pineda de Mar, com a presumptes autors de dos delictes de robatori amb força pel primer detingut i un delicte de robatori amb força pel segon.

Agents de la Unitat Territorial d’Investigació de Girona van tenir coneixement que, els dies 11 i 13 de gener, en només dos dies de diferència, es van cometre dos robatoris amb força en dues empreses situades al polígon industrial de la població de Fornells de la Selva (Gironès). Concretament en un concessionari de vehicles d’alta gamma i en una empresa especialitzada en el sector elèctric, d’automatització i comunicació

Respecte el concessionari de cotxes el robatori va tenir lloc el migdia del dia 11 de gener, quan els autors van ocasionar danys a la tanca perimetral i a la porta d’accés de recepció en accedir-hi. Un cop dins, van forçar una vitrina ubicada en aquest espai. Els lladres, després de regirar els calaixos i els armaris d’un despatx, van sostreure dos telèfons mòbils, dues tauletes, tres rellotges i 110 euros en efectiu.

El migdia del 13 de gener, dos dies després, es va cometre un altre robatori dins una empresa de components elèctrics. Els lladres, després de forçar la porta d’accés, van sostreure dos ordinadors portàtils i una armilla de roba valorada en 100 euros.

El passat 25 de gener aquesta Unitat Territorial d’Investigació va detenir al Maresme els dos presumptes autors d’aquests dos robatoris amb força a interior d’empreses.

Les investigacions no es donen per finalitzades a l’espera de fer noves detencions. Els detinguts, a qui els consten antecedents, van passar el dia 27 de gener a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia d’Arenys de Mar, el qual en va decretar la seva llibertat amb càrrecs.