Detingut el conductor que aquest matí ha atropellat mortalment un ciclista a Castelló d'Empúries

Es tracta d'un veí de Vilademuls que l'ha encalçat a Castelló d'Empúries

Els Mossos d'Esquadra han detingut aquest matí un home, de 56 anys, veí de Vilademuls i nacionalitat espanyola, com a presumpte autor d'un homicidi per imprudència greu.

Prop de les 8:30 hores d'aquest matí una furgoneta ha envestit un ciclista que circulava per la C-260 direcció Roses al punt quilomètric 34,5 dins el terme municipal de Castelló d'Empúries. A conseqüència del impacte directe el ciclista, un home de 37 anys veí de Figueres que respon a les sigles S.M.M., ha resultat mort. Al lloc han arribat quatre patrulles de mossos i el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

Els agents de trànsit desplaçats al lloc han realitzat la prova de detecció alcohòlica i de drogues al conductor i han resultat negatives.

Tot i així, donat a que el punt de l'accident és un tram recte, sense problemes de visibilitat i ja era de dia, els agents han detingut a l'home com a presumpte autor d'un delicte d'homicidi per imprudència greu. El detingut passarà properament davant el jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Figueres.

Paral·lelament, els clubs de futbol de Girona i Peralada s'han mostrat "afligits" a través del seus comptes de Twitter. En el primer cas, el gironí ha recordat que la víctima – Sergi Murga - va ser exjugador i capità del Girona B durant dues temporades. En aquest sentitm, han mostrat el seu "més sincer condol" a la seva família, companys i amics.

També el club empordanès ha volgut "agrair" de múltiples mostres de suport que han rebut per qui actualment era l'entrenador del seu equip juvenil A i qui va ser exjugador del primer equip. "Que la llum que desprenies sempre a les teves accions i paraules segueixi lluint eternament", ha lamentat a través de la mateixa xarxa social.