El PSC de Figueres denuncia que no tenen despatx ni material informàtic al consistori

El grup municipal presentarà una demanda judicial en quinze dies si l'alcalde no atén les seves peticions

Segons ha explicat el portaveu socialista a l'Ajuntament de Figueres, el passat 22 de maig el seu grup va presentar una instància on demanava poder disposar d'un espai físic per a tots els grups de l'oposició. A la petició també es demanava que aquest espai disposés d'un ordinador, connexió a internet, telèfon i també tenir suport administratiu per coordinar l'agenda. Passats els mesos, Casellas diu que no han rebut resposta i que entenen que la petició ha estat desestimada.

Casellas ha remarcat que l'equip de govern està vulnerant tant el Reglament orgànic municipal com la Llei de bases règim de local perquè, segons ha indicat, l'oposició ha de disposar d'aquests serveis "per llei". Per això, el PSC dóna quinze dies a l'equip de govern per facilitar un espai físic i suport informàtic i administratiu als grups de l'oposició. Si no ho fa, presentarà una demanda judicial. La demanda l'impulsa, però, únicament el PSC ja que no s'hi ha sumat cap altre grup de l'oposició.

"Ens sentim menystinguts, tant nosaltres com a oposició com els ciutadans que ens han votat", ha assenyalat Casellas, que reconeix que no disposar d'un espai físic per fer reunions o rebre visites els dificulta la feina. "Haver d'anar al bar és lamentable", ha remarcat el portaveu del PSC, que també assegura que a l'ajuntament hi ha espai suficient per habilitar un despatx per a tots els grups de l'oposició. "L'alcalde no pot patrimonialitzar l'ajuntament", ha conclòs.