Ingressen a presó tres joves per un robatori a punta de navalla a la via pública a Olot

Van atracar un supermercat, una persona i volien robar diners d'una màquina expenedora

Els Mossos d’Esquadra, amb la col·laboració d’agents de la Policia Local d’Olot, van detenir el dia 22 de gener tres joves, d’edats compreses entre 18 i 20 anys, de nacionalitat marroquina, veïns d’Olot i Girona, com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb violència i intimidació i un furt en un supermercat.

Els fets van succeir el mateix dia 22 de gener, a voltant de les 18 hores, quan els mossos van saber que un noi havia estat víctima d’un robatori amb violència i intimidació en un carrer de la població d’Olot. Concretament, tres joves l’havien intimidat amb una navalla i li havien robat el telèfon mòbil que duia dins la seva ronyonera.

Arran dels fets, els mossos van iniciar la recerca dels tres autors del robatori violent. Moments més tard també van rebre l’avís de la Policia Local d’Olot alertant que tres nois amb característiques similars als que estaven recercant havien furtat productes d’un supermercat de la població.

La recerca va donar el seu fruit, quan els agents van localitzar prop d’una benzinera de la població dos nois que podrien ser els que havien fugit dels dos escenaris dels fets. Els van identificar i després de comprovar que es tractava dels joves que buscaven, els van detenir.

Posteriorment van localitzar l’altre menor que intentava sostreure una màquina expenedora de xiclets de l’entrada d’un supermercat i també el van detenir.

Els joves, dos d’ells amb antecedents, va passar el dia 23 de gener a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia d’Olot, el qual va decretar el seu ingrés a presó. Es dóna el cas que el dia abans, la Policia Local d’Olot va detenir un dels nois per cometre el robatori violent d’una bossa de mà a una senyora que caminava per un carrer de la ciutat.