L’Espai Gironès entrega 10.000 euros de la campanya solidària a l’IDiBGi per lluitar contra la covid-19

Avui s’ha fet entrega del xec amb els diners de la donació

La campanya solidària de Nadal de l’Espai Gironès ha complert, un any més, amb les expectatives plantejades i ha recaptat 10.000 euros que aniran destinats a la lluita contra la covid-19. En concret, al projecte de recerca que l’Institut d’Investigació Biomèdica de Girona Dr. Josep Trueta (IDiBGi) està duent a terme per desenvolupar una nova teràpia per evitar l’accés del virus als pulmons. És un projecte del grup de replicació cromosòmica encapçalat pel doctor Jordi Frigola.

Avui, al punt d’informació de l’Espai Gironès, s’ha fet entrega del xec amb els diners de la donació. A l’acte ha assistit la responsable de màrqueting del Centre Comercial, Cristina Plana; l’investigador principal del Grup de Replicació Cromosòmica de l’IDiBGi, el doctor Jordi Frigola; i el responsable de mecenatge de l’IDiBGi, Ferran Pedró.

Els 10.000 euros s’han recaptat mitjançant les targetes regal que els visitants han comprat al centre comercial en el marc de la campanya solidària de Nadal.  Per cada compra d’una targeta de regal a partir de 30 euros s’ha destinat 5 euros al projecte de l’IDiBGi. En total se n’han venut 2.000.

La responsable de màrqueting de l’Espai Gironès ha mostrat la seva gran satisfacció per l'èxit de la campanya. També ha agraït  la gran implicació de la població en la iniciativa malgrat la complicada situació que s’està vivint a causa de la pandèmia. “Hem assolit l’objectiu que ens havíem marcat d’arribar a aquests 10.000 euros per poder donar-los a una entitat de referència a les comarques gironines com és l’IDiBGi i per a un projecte de recerca per lluitar contra la pandèmia que ens està afectant. Estem molt contents de poder aportar el nostre granet de sorra a aquesta gran iniciativa”, ha remarcat.

Des de l’IDiBGi han agraït la implicació, el suport i solidaritat de totes les persones que han participat  en la campanya solidària de Nadal impulsada per l’Espai Gironès. “Volem subratllar que l’èxit d’aquesta campanya ha estat la implicació de moltes i moltes persones que han contribuït directament amb els tiquets de compra i que durant aquests dies  han visitat el Centre Comercial”, ha destacat Frigola. “A l’IDiBGi no aturarem la recerca, seguirem treballant per buscar solucions a múltiples malalties que pateix la nostra societat, i seguirem investigant per augmentar l’esperança de vida i la bona salut de les persones”, ha afegit.