Troben una dona morta al jardí de casa seva a Lloret de Mar

Podria haver mort per hipotèrmia

Els Mossos d'Esquadra investiguen la mort d'una dona de 44 anys trobada al jardí de casa seva a Lloret de Mar (Selva) aquest dimarts a la matinada. Segons fonts properes a la investigació, la dona havia estat agredida per la seva parella, un home de 62 anys, dilluns a la tarda.

Cap a les nou del vespre, una patrulla de la Policia Local la va localitzar caminant pel carrer. Tenia un cop a l'ull esquerre i símptomes d'anar beguda. En dependències policials, la dona ha dit que no volia denunciar l'home i ha marxat de la comissaria.

Dues hores més tard, ha saltat d'alarma del seu domicili i quan una patrulla s'hi ha adreçat ha localitzat la dona al jardí, encara amb vida. Segons les mateixes fonts, la dona, encara sota els efectes de l'alcohol, ha dit que no tenia claus de casa i no podia entrar però ha rebutjar rebre qualsevol tipus d'assistència. Per això, li han donat una manta per protegir-se de la fred.

La Policia Local ha anat passant per la casa per comprovar l'estat de la dona. Cap a tres quarts de tres de la matinada, la Policia Local ha informat que la dona havia mort. Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació. Els primers indicis apunten que no es tracta d'una mort criminal. Caldrà esperar al resultat de l'autòpsia però tot apunta que la dona ha mort per hipotèrmia.

Els Mossos estan buscant la parella de la dona per esclarir les circumstàncies dels fets.