El Festival Càntut cancel·la el concert de Paula Grande i Anna Ferrer per un possible cas de covid-19

Els imports de les entrades, que estaven exhaurides, es retornaran íntegrament

El concert de Paula Grande i Anna Ferrer previst per aquest diumenge 20 de desembre a les 7 de la tarda a la Sala del Centre Recreatiu de Cassà de la Selva, s’ha cancel·lat. L’organització del concert ha pres aquesta decisió ja que un dels membres del grup és contacte estret d’un positiu per coronavirus.

Els imports de les entrades, que estaven exhaurides, es retornaran íntegrament a través del mateix sistema a través del qual es van adquirir. Des de l’organització ja es treballa per oferir una nova data d’aquesta actuació a Cassà de la Selva.

Les artistes Paula Grande i Anna Ferrer havien de presentar oficialment el disc Vega (Bankrobber, 2020). Recentment editat, aquest és el segon volum de la col·lecció de projectes discogràfics amb repertori de tradició oral de les comarques gironines iniciada l’any 2016 pel projecte Càntut i que recull l’herència del disc Càntut (Bankrobber, 2016), de Belda & Sanjosex.

Aquesta era la segona proposta del Càntut després del concert de Judit i Meritxell Neddermann del passat diumenge 13 de desembre, i de posposar la cinquena edició del festival al 2021.